Masakhane loopbaanadvies

Home

Wie zijn we?

Contact

Home

Wat doen we?

Waar staan we voor?

Samenwerking

Contact


is in 2007 opgericht en wordt geleid door Marie-José Overmeer. Marie-José Overmeer

Zij is loopbaanadviseur en trainer. Zij heeft vele jaren gewerkt als personeels- en organisatieadviseur en manager.
Zij is vanaf de start in 2000 betrokken bij het loopbaanspreekuur van de vakcentrale FNV en werkt daar ook als loopbaanconsulent en trainer.

Zelf heeft ze een grote verandering in haar carrière moeten ondergaan, omdat ze door een ongeluk gehandicapt is geraakt en gebruik maakt van een rolstoel.

De positieve effecten van deze verandering in haar leven, wil ze graag met u delen. Ze zegt altijd: “Het gaat er niet om wat je in het leven tegenkomt, maar hoe je ermee omgaat”. Daar kunnen we samen aan werken.

Marie-José Overmeer is enthousiast, heeft gevoel voor humor, houdt van mensen en geniet van de ontmoeting met mensen. Ze blijft voortdurend in beweging om te blijven groeien in de kunst van leven en wijsheid.

Ze heeft orthopedagogiek en personeelswetenschappen gestudeerd. Daarnaast heeft ze een opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd bij Heidi Jansen.

Ze heeft in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap gewerkt, bij een adviesorgaan van het Provinciaal Bestuur in N.-H en bij een welzijnkoepel. Ook is ze actief geweest als bestuurder in het onderwijs en de kinderopvang.

Daarnaast is Marie-José edelsmid.

©  MASAKHANE  2007