Masakhane loopbaanadvies

Wie zijn we?

Contact

Marie-José Overmeer
Middellaan 11

3721 PG Bilthoven

Tel: 06 126 206 97

mj.overmeer@masakhane.nl

Wie zijn we?

Wat doen we?

Waar staan we voor?

Samenwerking

Home

Openbaar vervoer

Ons kantoor ligt op loopafstand van station Bilthoven (ongeveer 8 minuten lopen).Als U het station uitloopt, gaat u naar rechts en steekt het spoor over. U neemt de eerste straat rechts (Spoorlaan). Vervolgens de eerste straat links (Prins Hendriklaan). Daarna de eerste straat rechts (bij pleintje van gras).U komt dan op een viersprong en daar gaat u naar links.

U neemt de meest linkse straat. Dit is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van de straat aan uw rechterhand.
Hier is het

Met de auto

Vanuit Utrecht

Vanaf De Berenkuil neemt u richting Zeist (N237). U slaat linksaf richting De Bilt. U volgt de Soestdijkseweg-Zuid ongeveer 3 km. Bij de vierde stoplichten op de Soestdijkseweg gaat u links de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Amsterdam

Via de A1 volgt u richting Hilversum. U gaat bij knooppunt Eemnes de A27 richting Utrecht op. U neemt afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven en gaat linksaf richting Bilthoven (N234). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Gezichtslaan op (richting Bilthoven). Deze laan rijdt u helemaal uit. Op de T-splitsing aan het eind gaat u rechtsaf. Na de spoorovergang bij de tweede stoplichten rechtsaf de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Hilversum/Almere

Via de A27 volgt u richting Utrecht. U neemt afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven en gaat linksaf richting Bilthoven (N234). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Gezichtslaan op (richting Bilthoven). Deze laan rijdt u helemaal uit. Op de T-splitsing aan het eind gaat u rechtsaf. Na de spoorovergang bij de tweede stoplichten rechtsaf de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Amersfoort

Via de A28 volgt u richting Utrecht. U neemt afslag 2 De Uithof/De Bilt. U gaat rechtsaf richting De Bilt (N412). Bij een grote kruising rechtdoor. U volgt deze Soestdijkseweg-Zuid ongeveer 3 km. Bij de vierde stoplichten op de Soestdijkseweg gaat u links de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Zeist

Via de N237 volgt u richting Utrecht. U slaat rechtsaf richting De Bilt. U volgt de Soestdijkseweg-Zuid ongeveer 3 km. Bij de vierde stoplichten op de Soestdijkseweg gaat u links de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Arnhem

Via de A12 volgt u richting Utrecht. Bij knooppunt Lunetten gaat u de A27 op richting Hilversum. U neemt afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven en gaat linksaf richting Bilthoven (N234). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Gezichtslaan op (richting Bilthoven). Deze laan rijdt u helemaal uit. Op de T-splitsing aan het eind gaat u rechtsaf. Na de spoorovergang bij de tweede stoplichten rechtsaf de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Houten

Via de A27 volgt u richting Hilversum. U neemt afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven en gaat linksaf richting Bilthoven (N234). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Gezichtslaan op (richting Bilthoven). Deze laan rijdt u helemaal uit. Op de T-splitsing aan het eind gaat u rechtsaf. Na de spoorovergang bij de tweede stoplichten rechtsaf de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.

Vanuit Den Haag/Rotterdam

Via de A12 volgt u richting Utrecht/Hilversum.

Bij knooppunt Lunetten gaat u de A27 op richting Hilversum. U neemt afslag 32 Maartensdijk/Bilthoven en gaat linksaf richting Bilthoven (N234). Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Gezichtslaan op (richting Bilthoven). Deze laan rijdt u helemaal uit. Op de T-splitsing aan het eind gaat u rechtsaf. Na de spoorovergang bij de tweede stoplichten rechtsaf de Leyenseweg in. De tweede zijstraat rechts is de Middellaan. Nummer 11 is ongeveer in het midden van deze korte straat aan uw linkerhand.


©  MASAKHANE  2007